Stranica hrvatska-tisina.com prestaje s radom!

Puno je godina proteklo od 2005. godine kada je pokrenuta prva internetska stranicu koja se bavila događanjima u Hasiću i župi Hrvatska Tišina: prva stranica zvala se hasic-online i bila je aktivna do 2013. godine. Preko te stranice pokušavalo se, onoliko koliko je bilo moguće, prenositi informacije o svim važnijim događanjima u Hasiću i župi. U dobroj mjeri se i uspjelo. Uz te informacije, na web-stranici objavljeno je i puno kvalitetnih tekstova vezanih uz našu prošlost ali i tužnu sadašnjost. Stranica je prestala s radom u trenutku kad više nije bilo suradnika, kada su informacije dolazile "na kapaljku", odnosno kad se više nije imalo što objaviti.

Kratko nakon gašenja hasićke stranice, na nagovor nekih, iste 2013. godine pokrenuta je ova stranica, stranica župe Hrvatska Tišina. Nažalost, opet se sve ponovilo – nema suradnika, nema informacija, nema materijala za objavljivanje.

U takvoj situaciji, odlučio sam prekinuti s radom. Više nema smisla. Objavljivanja novih članaka od dana 26. lipnja 2017.više neće biti.

Želim napomenuti kako sam ponosan na sve dosad urađeno, kao i na nekoliko stalnih suradnika (R. Šušnjara-Sarić, P. Šušnjara, I. Sarić, J. Sarić...) koji su pokušavali nešto uraditi, pomoći, koji su pisali i slali članke i tako održavali stranicu na životu. Na tome sam im neizmjerno zahvalan!

Zahvaljujem i vjernim čitateljima, kojih cijelo ovo vrijeme nije nedostajalo: mjesečni prosjek bio je izmedju 11.000 i 12.000 čitatelja. Samo u ovom mjesecu, lipnju (do danas, 26.7.2017.), stranicu je otvorilo preko 10.000 čitatelja (vidi slike ispod)!

OBAVIJEST: hrvatska-tisina.com prestala je s radom 26.6.2017. i od tog dana se više ne aktualizira. Više informacija OVDJE